🎁 - Robotkoerale

You decide how much to pay.

Robotkoer- Pelar Minecraft serveri administraator.

Robotkoer on Pelaris juba vana kala, liitus esimest korda 2013. aastal ning paar kuud hiljem ĂŒhines ta ka meeskonnaga. Tema pĂ”hilised ĂŒlesanded on tegeleda discordi, kui ka veebilehe haldamisega, kuid ega ta pane kĂ€si ette ka serveri sisestele toimingutele.

Tegemist on ausa ja konkreetse mehega, kes ĂŒtleb asjad vĂ€lja nii nagu talle need tunduvad. Huumorisoont jagub tal ka kĂŒllaga, kuid tihtipeale on mainitud naljad nii peenelt vormistatud, et kĂ”igile ei pruugi need algselt kohale jĂ”udagi. LĂŒhidalt on Robot igati tore sell, kes on alati nĂ”us aitama, kui millegagi hĂ€tta jÀÀd vĂ”i abi vajad.


Robotkoera lemmiktsitaat:

“TĂ€iuslikkus on saavutatud mitte siis, kui pole enam midagi lisada, vaid siis, kui pole enam midagi eemaldada."

“Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away." - Antoine de Saint-Exupùry


Tegu on Pelar serveri toetusega, mida kasutatakse Pelari kogukonna arendamiseks. Toetades Pelari serverit nÔustute tingimustega, et oled vÀhemalt 18-aastane vÔi omate alaealisena toetuse tegemisel vastavat luba oma vanematelt vÔi tÀiskasvanud eestkostjatelt. Pelari juhtkonnal sÀilib Ôigus reeglite rikkumise korral eemaldada tiitel enneaegselt ja muuta liikmelisuse tingimusi. KÔik saadud tiitlid kestavad mÀÀratud aja jooksul. E-poest tellitud tiitlitele saab aktiveerida ka automaatse pikendamise. 

Pelar ei ole kohustatud tagama teenuste kÀttesaadavust ega toimimist kommuunivÀlistele isikutele.

Pelar ei vastuta olukordades, kus tellite liikmelisuse valele nimele, saadate raha valesse kohta vĂ”i ostate vale tiitli teise summa eest. Vastutus langeb eelkĂ”ige tellijale - Pelar ei ole kohustatud raha nurjunud tellimuse korral tagastama!Â